0
Winkelwagen

Amsterdam Coffee Festival - dag 2 voor Coffee Shots

Na een lange vakdag 18 maart 2016, was het vandaag de eerste "consumenten" dag op het Amsterdam Coffee Festival. Wederom super spannend.

Wat zouden koffieliefhebbers en thuisbaristas vinden van onze App? Ruim 50 bezoekers hebben zich vol enthousiasme opgegeven als beta-tester van de app. Dank daarvoor! Ben jij thuisbarista/koffieliefhebber en wil jij je ook opgeven? Stuur dan een email naar betatester@coffeeshots.nl.
We hebben zoveel leuke tips gekregen in welke richting de Coffee Shots App zich verder kan ontwikkelen! Onze mindmap begint al op een octopus op een dansvloer met 130 BPM te lijken! Wij zelf staan ook te stuiteren, en dat komt niet alleen door de mooie koffies die waarschijnlijk in iets te grote hoeveelheid zijn genuttigd vandaag wink

Toen zagen we op Facebook dat Social Media fenomeen Barista Dritan Alsela op het festival was. Nog geen 5 minuten later stond hij bij onze stand en mochten we vertellen over onze missie om koffie eerlijk te maken voor iedereen, met een app om koffieliefhebbers weer bij elkaar aan de keukentafel te krijgen. Dritan vond het een mooi idee en vroeg of het concept van koffiedrinken bij je buren ook naar Duitsland kwam. UIteraard (maar eerst even Groot-Amsterdam).

Vandaag was ook de dag dat Lex Wenneker  kampioen werd wij de Dutch Barista Championship 2016. Van harte gefeliciteerd! Top prestatie waar onze thuisbaristas van kunnen leren. Kijk hier hoe blij hij is! 

Ook inspirerende gesprekken gehad met andere netwerken, intiatieven en bedrijven, waarmee we mooie koppelingen kunnen maken om ons thuisbaristanetwerk snel te laten groeien.

Coffee Shots wil het maken van (h)eerlijke koffies thuis makkelijk maken. We laten op onze stand wat hulpmiddelen zien waar positieve reacties op komen. Het meest populair is toch wel de Coffee Catcha, die bij het on-demand malen zorgt voor minder verspilling van koffie naast de portafilter, minder rommelig ook! Een belangrijk argument in de thuisomgeving! Hier een kort filmpje met de Coffee Catcha. Heb je interesse in dit product, laat het ons weten. We gaan een bestelling plaatsen binnenkort. Hij komt namelijk helemaal uit Nieuw-Zeeland. Best ver weg.

We hebben in ieder geval een geweldig mooie dag gehad en kijken uit naar morgen, de laatste dag van het Amsterdam Coffee Festival. Even kijken of we de slaap kunnen vatten na al die espresso's.

Eerlijke koffie voor iedereen,
Corine, Arnoud, Roland, Arnoud (blijft verwarrend)
  Arnoud Aalbersberg     19-03-2016 23:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.