0
Winkelwagen

Coffee Shots - Store verhuist in de straat per 7 maart 2018

Coffee Shots - Store verhuist in de straat per 7 maart 2018

COFFEE SHOTS VERHUIST!

Na precies een jaar gaan we verhuizen van de Spaarndammerstraat 34 in Amsterdam naar de Van Noordtstraat 26 in Amsterdam. Precies 240m verderop! We strijken neer op het leuke horecaplein met Eetcafe de Walvis, Brasserie van Noordt, Bar Mick, Pizzabakkers en Dophert.

WAAROM VERHUIZEN?

We hebben een mooie vaste klantenkring en reputatie opgebouwd op het stillere stuk van de Spaarndammerstraat. Het pand heeft echter geen mogelijkheid tot een horecavergunning. Dit beperkte ons teveel in wat wij onze klanten kunnen bieden.
 

WAAROM OP HET VOLLE HORECAPLEIN?

Onze nieuwe locatie heeft wel de mogelijkheid voor een horeca exploitatievergunning met terras. Van Noordtstraat 26 ligt op het Zuidwesten en daarmee heerlijk in de zon (als die schijnt!). Verder is er nog geen aanbod van specialty coffee op dit plein.

WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ COFFEE SHOTS 2.0?

Wij maken nog steeds (h)eerlijke koffies voor jou. Deze kan je in onze biologisch afbreekbare bekers meenemen (of in je eigen to-go beker natuurlijk!) of bij ons aan tafel op op het terras opdrinken. Op onze menukaart hebben we ook allerlei ontbijt-, gebak- en brunchopties.

EN DE VINYL DJ-BOOTH?

Onze vinyl DJ booth is als eerste verhuist en aangesloten! We willen meer gast-DJ's dus meld je snel aan om eens te komen draaien bij ons! We hebben 80's, 90's en 00's vinyl staan (dansbaar) met mooie Italo Disco classics tot techno.

Tot snel!
  Arnoud     06-03-2018 14:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.