0
Winkelwagen

Amsterdam Coffee Festival 2016 dag 3 voor Coffee Shots

Een social marketplace is iets heel moois. Vertrouwen is in onze ogen de belangrijkste kernwaarde voor een dergelijk platform. Wij zijn enthousiaste gebruikers van de deeleconomie, zo ook Airbnb. Op de derde dag van het Amsterdam Coffee Festival waren we later omdat bleek dat de Airbnb gasten in ons huis zaten afgelopen nacht  na thuiskomst de WC hadden ondergek0t$t en de voordeur op een kier hadden laten staan. Dit is niet wat je wilt als je deelneemt aan een toffe community. De gasten zijn gevraagd het huis te verlaten. De boel is weer schoongemaakt. Airbnb op de hoogte gesteld en we zijn vol overgave en enthousiasme de bezoekers van onze stand op het festival gaan vertellen over onze social marketplace. Beetje dubbel. De essentie is dat een slechte koffieboon niet betekent dat de hele zak weggegooid hoeft te worden.

Coffee Shots gaat over mensen weer verbinden, het gesprek aan de keukentafel, het delen van een passie voor koffie. Ja, er zullen heus wel ontmoetingen bij zitten die geen 5***** rating van je krijgen, maar het initatief overwint. Wij zullen ervoor zorgdragen dat wij alle deelnemers aan onze platform enthousiasmeren om het beste uitzichzelf (en hun koffie) te halen. Laat het een zelfregulerend systeem zijn. Ratings en reviews houden je scherp, het respecteren van de betaalstroom via de app houdt de bijdrage aan de koffieboeren in stand. Vertrouwen, daar draait het om.

Doe mee als je je hierin kunt vinden, blijf weg van onze community als je andere drijfveren hebt...

Vandaag was ook de dag van de Dutch Cup Tasters Championship 2016. 3 kopjes koffie, 1 is "fout". Een kunst om deze eruit te halen onder druk van een volle zaal toeschouwers! Frans van den Berg is de winnaar geworden! Super knap!

Kahve Lekesi (belangrijke koffieblog Turkije) schreef over Coffee Shots vandaag. Een vooraanstaand netwerk in Engeland bood hulp aan om ons daar te boosten evenals Roemeense blog. Overweldigend al die positiviteit. En dat terwijl de beta-versie van onze (Android) App pas zondagmiddag begon te werken blush.

Wow (x10) dus deze dagen. We gaan het de komende dagen allemaal op een rij zetten en weer full-speed door met ons platform voor thuisbaristas en koffieliefhebbers. Beta-testers genoeg! Dank allemaal voor het inschrijven.

Dank ook aan de organisatie van het Amsterdam Coffee Festival. Wat een netwerk!

Last but not least dank aan alle bezoekers. Voor het aanhoren van onze droom en uiteraard voor het raden naar het juiste aantal koffiebonen in de koker! UItslag maken we morgen bekend.

Wij zijn af, slapen met een glimlach nu.

Tot de volgende keer!


Team Coffee Shots (v.l.n.r. Arnoud A, Corine, Roland, Arnoud K.) 
  Arnoud Aalbersberg     20-03-2016 22:28     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.