Laden...

Uw winkelwagen is leeg.


Coffee Shots smartphone applicatie

Coffee Shots is een App voor Android en iOS waarmee je (h)eerlijke koffie gaat drinken bij een thuisbarista bij jou in de buurt.
 
Hoe de App werkt:
Je bent onderweg en hebt zin in een lekkere koffie. Via de applicatie van Coffee Shots kun je op een kaart zien welke thuisbaristas bij jou in de buurt open zijn. In het profiel van de barista kan je onder andere zien wat zijn of haar rating / waardering / expertise is, wat de koffiespecialiteiten zijn en wat voor een machine gebruikt wordt. Op basis van deze informatie vraag je een bezoek aan bij de thuisbarista van jouw keuze. Na de bevestiging geniet je binnen een paar minuten van een goede koffie aan de keukentafel of neem je een coffee to go mee. Je betaalt de thuisbarista een eerlijke prijs via de app (beta-versie alleen Paypal). De opbrengst wordt gedeeld met de koffieboer. DIt is uniek! Zo is koffie weer eerlijk voor iedereen.
Meld je aan als thuisbarista!

Iedereen kan een thuisbarista worden, het maakt niet uit wat voor een machine, koffie of zetmethode je gebruikt. De ratings/reviews vertellen hoe goed je bent en bepalen hoe druk je het krijgt. Je bepaalt zelf wanneer je open gaat. Zo kan je je espressomachine delen met je buren. Je steunt direct de koffieboer als je laat betalen via de App voor je koffies.

Schrijf je nu in voor onze niewsbrief:

Aanmelden