2% van terug naar onze koffieboeren specialty coffee Vers gebrand in Amsterdam
0
Winkelwagen

Vestigingen

Coffee Shots heeft 11 juni 2016 haar eerste kiosk aan de Silodam 460 te Amsterdam geopend (Barentszplein). Hier maken we (h)eerlijke specialty koffies en gezonde ontbijt-  en lunchgerechten. Ook serveren we vers geperste sappen, smoothies en glutenvrije snacks. In het zomerseizoen kan je ook bij ons terecht voor Cold brew koffie en biologisch ijs. Sinds 1 november 2017 is de kiosk onze eerste franchise vestiging geworden en is Kiosk Koningin Eline Kikkert je gastvrouw! Op www.cskiosk.nl kan je zelfs je vergader-/ lunchbroodjes van te voren bestellen ter voorkoming van wachttijden.
We zijn open op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) van 7:00-16:00 uur.

Op 11 maart 2017 hebben wij onze eerste Coffee Shots Store (koffiewinkel) geopend in de Spaarndammerstraat 34 te Amsterdam. Hier willen wij ons verhaal van de (h)eerlijke koffie verder vertellen. Te koop zijn onze vers gebrande koffiebonen, maar ook koffie-accessoires. Je kan hier uiteraard ook genieten van een overheerlijke koffie met wat lekkers erbij, zoals ons inmiddels beroemde bananenbrood. Er staat ook een vinyl-set met 80's, 90's en 2000+ LP's en 12". Draai je eigen favorieten! Tenslotte hangt er wisselende kunst uit de buurt aan onze muren.
​We zijn open maandag tot en met vrijdag van 8:30-17:00 uur en in het weekend van 9:00-17:00 uur

Op 11 september 2017 hebben wij onze eigen koffiebranderij in de Houthavens geopend aan de Nieuwe Hemweg 2 in de HEM Maakplaats, naast stadsbrouwerij de Prael. Hier branden we momenteel op dinsdag en donderdag onze direct trade koffiebonen en hier is ook een koffiebar gevestigd die open is als we er zijn. Ook is deze industriële ruimte te huur voor vergaderingen en geven we workshops koffiebranden en espresso basics en latte art basics.
​We zijn open dinsdag en donderdag van 9:30-13:00 uur, maar bel of app 06-54332824 om zeker te weten dat er iemand is!
 
Schrijf ook wat leuks in ons gastenboek door op "Maak bericht aan" te klikken! Alvast bedankt!