Snelle levering Unieke melangés Vers gebrand in Amsterdam
0
Shopping cart
Snelle levering Unieke melangés Vers gebrand in Amsterdam
Coffee Catcha dosing ring
2 Reviews | Add review

...

Shipping costs

€ 5,00 

€ 49,95
Price per 

 

Quantity: 
Order

Do you have a question about this product?

Ask us your question

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Mattes - 24-03-2017 16:58

I love that item. Very very helpful for cappuccino or doubleshot.
I recommend the Coffee Catcha to 100%

Coffee Shots review team - 27-03-2016 23:17

Voordat wij iets in onze webshop plaatsen, bekijken we het product uiteraard eerst zelf. Is het nuttig voor de koffieliefhebber/ thuisbarista? Is de kwaliteit goed? Draagt het product bij aan duurzaamheid? Nou, hierbij onze bevindingen.

De troep rondom de koffiemolen is een doorn in het oog van menig huishouden. Dat zo'n klein apparaat zo'n groot verschil kan maken is helemaal top. Net die halve centimeter meer rondom het filterbakje is genoeg om het meeste geknoei te stoppen. Scheelt weer een paar ruzies in de keuken thuis. Voor commerciële gelegenheden gaat dit simpele hulpmiddel geld opleveren. Volgens Steve van Espressocorp, de uitvinder van dit vernuftige product, verspillen we 5-8% van de gemalen koffie doordat dit naast de portafilter terecht komt.

Het product ziet er gelikt uit. Glad (blijft er niks opplakken) en zwaar uitgevoerd. Lekker laag ook zodat deze koffievanger onder de meest molens zal passen. Het hendeltje is dunner uitgevoerd. Zo kan de hoek tussen de bovenrand van de portafilter en het handvat eenvoudig afgesteld worden. Slim bedacht. Ons enige "maar" is dat dit hendeltje, wat je waarschijnlijk met je duim vastdrukt, kan verschuiven en dan kiept de Coffee Catcha van je portafilter af. Even oefenen en dan is dit geen probleem meer. Onze verbeteringstip zou zijn dat hij beter op de filterbak "gezekerd" zou kunnen worden.

Verspilling is een groot ding in onze consumptiemaatschappij. Wij vinden dit soort hulpmiddelen dan ook een heel goed idee!

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.