0
Winkelwagen

Coffee Shots koffie op het werk

De kwaliteit van de koffie op het werk wordt als zeer belangrijk ervaren door koffieliefhebbers. De smaak van de koffiebonen is volgens ons recente MKB-onderzoek een belangrijke voorwaarde voor extra gemotiveerde teamleden.

Coffee Shots zorgt ervoor dat er op het werk heerlijke en smaakvolle koffie gemaakt kan worden tegen een eerlijke prijs.

Onze bonen komen van kleine micro-koffieplantages. Wij betalen de koffieboeren een eerlijke prijs voor de groene koffiebonen. 2% van onze omzet gaat terug naar de koffieboeren waar wij mee werken. Zo hebben wij in 2017 het wasstation van het Cameroon Boyo project medegefinancierd.

Wij branden onze zorgvuldig gekozen selectie koffiebonen wekelijks vers in onze eigen koffiebranderij in Amsterdam Houthavens. Koffiebonen zijn het lekkerst als ze vers zijn, niet ouder dan 4-6 weken. Vers gemalen, verse gebrande bonen geven het beste resultaat. Gemalen koffie verliest na 15 minuten al 60% van het aroma. Een volautomaat of een espressomachine met een kwalitatieve koffiemolen dragen bij aan een lekkere koffie.

Deze verse koffiebonen zijn via onze webshop te bestellen. Ons advies is om iedere twee weken de benodigde kilo’s te laten leveren. Zo blijft de voorraad op kantoor vers. Uit een kilo koffie kunnen ruim honderd (100) kopjes koffie worden gezet met een volautomaat koffiemachine.

Onze klanten zijn zeer tevreden over de Dark Roast - Blend koffiebonen. Deze heerlijke koffiebonen melange uit Uganda, Ethiopië en Nicaragua komt goed tot zijn recht in de meeste volautomaten en espressomachines.
 

Advies en workshops

Coffee Shots kan uiteraard ook voor de specifieke koffiebehoefte op het werk advies geven over de beste koffiemachine voor de kantoorsituatie. Ook kunnen wij workshops verzorgen zodat diegenen die de koffie maken, het beste resultaat en smaak van de espresso realiseren. Wilt u advies of heeft u interesse in een workshop? Neem dan contact met ons op. 
 

Koffieabonnementen

De meeste in-office klanten van Coffee Shots kiezen voor een abonnementsvorm. Een kantoor met 1-10 medewerkers heeft doorgaans genoeg aan een tweewekelijkse verzending van 2 kilo koffiebonen. 10-25 medewerkers zal rond de 4-5 kilo om de week zijn. Dit is eenvoudig aan te geven bij uw bestelling in het opmerkingenvak bij de check-out of u kunt kijken naar onze bestaande koffieabonnementen.