0
Winkelwagen

Coffee shots op the next web conference 2016

Coffee shots op the next web conference 2016

Als 2e mijlpaal na het Amsterdam Coffee Festival in maart 2016 hadden wij bedacht om tijdens the Next Web Conference 2016 een start-up booth neer te zetten om alle 10,000  unieke bezoekers onze App voor iOS of Android te laten zien en te vertellen hoe wij het koffielandschap gaan veranderen door koffieliefhebbers thuis met elkaar koffie te laten drinken en tegelijkertijd de koffieboeren te steunen. Enorm spannend! 

Een voorwaarde was dat de app vlekkeloos werkt. Met al die techneuten op het congres konden we geen risico lopen op bugs. Onze CTO Ralph heeft in zeer korte tijd voor elkaar gekregen dat de 1.0 versie naar 1,1 ging met mooie UX verbeteringen, mede door tips van de enthousiaste groep van 250 beta-testers. De app ging een paar dagen vóór de NextWeb 'live" in de App store. Helemaal klaar ervoor!

BNR RADIO

's Middags voordat de aftrap van the Next Web Conference was, was co-founder Arnoud te gast bij Marijke Roskam van het programma Zakendoen met... Ons eerste radio-optreden! Je kunt het interview hier terugluisteren vanaf de 3e minuut!

PITCH 1

We mochten woensdag 25 mei pitchen in B Building Amsterdam waar onze co-founder Corine ons verhaal in 3 minuten vertelde. Die minuten vliegen om! Er is een periscope gemaakt, maar die is alweer off-line. Hier kan je de pitch (in het Engels en met matige geluidskwaliteit door de afstand) terugzien!

BOOST & BOOTSTRAP

We hebben enthousisaste reactie gekregen op onze app. Koffie is social. Dat in een app, dat was er nog niet! "Waarom is dit nog niet in Brooklyn!"  riep een bekend gezicht uit de social media micro bloghoek. Wij: "jij kan de eerste zijn daar". Ook kregen we wederom allemaal tips wat onze app functionaliteit nog meer kan betekenen, naast koffie. Genoeg imput voor onze routeplanning qua app!

PITCH 2

We werden als een van de weinige startups geselecteerd om nóg een keer te pitchen. Dit maal 1 minuut, in het Nederlands, in een Tesla Model S P95D (ludacris style). Corine kreeg echt wel meer tijd, omdat de interviewer Manuel Venderbos het zo'n tof idee vond! En vanwege de charmes van Corine uiteraard!

Wij zijn klaar voor de volgende stap: koffieliefhebbers enthousiasmeren voor onze app (ook in het straatbeeld van Amsterdam binnenkort!) en op naar het New York Coffeefestival! En dan gaan we crowdfunden!
 

  Arnoud Aalbersberg     02-06-2016 00:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.