0
Winkelwagen

Coffee Shots op het Amsterdam Coffee Festival

We vieren we een belangrijk moment. De introductie van onze App aan koffieliefhebbers op het Amsterdam Coffee Festival

Best zenuwachtig maakten wij de stand klaar.

IPads voor registratie beta-testers en onze prijsvraag (een kolom met koffiebonen. Raad het goede aantal en je krijgt een jaar lang gratis koffiebonen van Coffee Shots).


De Rocket Cellini PID espressomachine en de Mahlkönig Vario bonenmaler geïnstalleerd voor ons private lease aanbod. Flyers klaar op de tafel.


Onze stoere hoodies aangetrokken. Voordat we goed en wel klaar waren stond onze stand al vol met belangstellenden! Wat een warm bad was deze vakdag! Zonder uitzondering (zeer) positieve reacties op onze start-up. Van de pers, van grote koffie blogs van professionele barista’s, van koffiebar-eigenaren, koffiebranders, koffiebonenleveranciers, investeerders wink en niet in de laatste plaats van de organisatie van het festival zelf. Wat wij laten zien is uniek: fairtrade op zijn kop (pag. 45). De koffieboer laten meedelen in de omzet van een verkocht kopje koffie bij een thuisbarista.
 
We kijken dankbaar terug op een uitermate geslaagde eerste dag. Een pak visitekaartjes rijker, een hoop visitekaartjes van ons kwijt. Mooie gesprekken, waardevolle contacten.
 
Op naar dag 2!

Hartelijke groet,
Corine, Arnoud, Roland, Arnoud
 
  Arnoud Aalbersberg     18-03-2016 21:54     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.