Vers gebrand in Amsterdam       Eerlijke koffie            Snelle levering
0
Winkelwagen
€ 0,00

Coffee Shots smartphone applicatie

Coffee Shots is een App voor Android en iOS waarmee je (h)eerlijke koffie gaat drinken bij een thuisbarista bij jou in de buurt.
 
Hoe de App werkt:
Je bent onderweg en hebt zin in een lekkere koffie. Via de applicatie van Coffee Shots kun je op een kaart zien welke thuisbaristas bij jou in de buurt open zijn. In het profiel van de barista kan je onder andere zien wat zijn of haar rating / waardering / expertise is, wat de koffiespecialiteiten zijn en wat voor een machine gebruikt wordt. Op basis van deze informatie vraag je een bezoek aan bij de thuisbarista van jouw keuze. Na de bevestiging geniet je binnen een paar minuten van een goede koffie aan de keukentafel of neem je een coffee to go mee. Je betaalt de thuisbarista een eerlijke prijs via de app (beta-versie alleen Paypal). De opbrengst wordt gedeeld met de koffieboer. DIt is uniek! Zo is koffie weer eerlijk voor iedereen.
Meld je aan als thuisbarista!

Iedereen kan een thuisbarista worden, het maakt niet uit wat voor een machine, koffie of zetmethode je gebruikt. De ratings/reviews vertellen hoe goed je bent en bepalen hoe druk je het krijgt. Je bepaalt zelf wanneer je open gaat. Zo kan je je espressomachine delen met je buren. Je steunt direct de koffieboer als je laat betalen via de App voor je koffies.

Over ons

Coffeshots.nl is dé webwinkel op het gebied van fairgate specialty koffie. De koffiebonen van Coffeeshots worden in Amsterdam vers gebrand en komen uit verschillende delen van de wereld. Coffee Shots is opgericht op 29 oktober 2015 met een missie: eerlijke koffie voor iedereen. Eerlijk voor de boer (fair gate): geen slavernij! & eerlijk voor de koffiedrinker: geen afzetterij! Geniet van het meest sociale koffieritueel met Coffee Shots. 

Contact:

Coffee Shots B.V.
info[at]coffeeshots.nl
Beemsterstraat 545
1024 BE Amsterdam
the Netherlands
+31 654332824

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Copyright © 2016 - 2017 Coffee Shots