Coffee Shots bij Co-Working Spaces

Coffee Shots wil werknomaden ook graag kennis laten maken met de App die koffieliefhebbers met elkaar verbindt. Coffee Shots faciliteert dan ook graag de espressomachine en de koffiemolen én (h)eerlijke koffiebonen om mooie espresso's en cappuccino's te kunnen serveren!

SEATS2MEET HAARLEMMERHOUT - HAARLEM

We zijn trots dat Seats2Meet onze eerste partner werd binnen een werkplekkenomgeving. Sinds januari 2016 serveren de hosts mooie koffies met onze machines. Neem eens een kijkje. Om daar te werken of gewoon om een koffie mee te nemen. Seats2Meet Haarlemmerhout is gevestigd in het Office Hotel aan de Fonteinlaan 5
Seats2Meet Haarlemmerhout - Haarlem

Coffee Shots koffiebonen in winkels

Om meer thuisbaristas met onze App bekend te maken, willen we graag ons verhaal vertellen in speciaalzaken. We hebben dan ook een mooie display ontwikkeld voor in de winkel waarin onze vers gebrande koffiebonen te koop zijn in 250 gram zakken. En je vindt daar onze flyers over de App die koffieliefhebbers met elkaar gaat verbinden.

ZUID DELICATESSEN - MONNICKENDAM

Zuid Delicatessen neemt een speciale plek in hart. De eerste delicatessenzaak die ons verhaal een plek wilde geven in de winkel. Gevestigd in het oude centrum van Monnickendam aan het Zuideinde 16. Zeker een bezoek waard, nu ook voor koffie, maar ook voor heerlijke kazen, noten, wijnen en speciaalbieren! Like dan meteen hun Facebookpagina even.

DAAN'S DROOMIJS  - MONTFOORT

Daan's Droomijs maakt al jaren ambachtelijk Italiaans schepijs in Montfoort, Onder de Boompjes 19 is het adres. Ze maken ook (h)eerlijke koffies om mee te nemen. Sinds maart 2016 verkopen ze ook onze Coffee Shots koffiebonen en kan je informatie krijgen over onze applicatie voor (thuis)baristas.
 
Zuid Delicatessen - Monnickendam
Daan's Droomijs - Montfoort